Scroll Top

Wereldwijde marktkansen met hoogwaardige marketing vertaling

badge

Als u op zoek bent naar marketing-vertaaldiensten om uw bedrijf te laten opvallen in een wereld die voortdurend verandert, bent u bij ons aan het juiste adres! Met marketing-vertalingen van hoge kwaliteit is dit mogelijk. De marketing-vertaaldiensten van Skrivanek bieden uitgebreide oplossingen voor alle marketingklanten door vertalingen te leveren van verschillende marketingteksten, afhankelijk van de doelgroep. Onze ervaren gespecialiseerde vertalers streven ernaar om elke marketingboodschap nauwkeurig en precies weer te geven en uw marketingcampagnes te verbinden met de gewenste doelgroep. Of het nu gaat om webcontent of Adwords-campagnes, ons team van professionele vertalers zult u het beste resultaat bieden voor al uw marketing-vertaalprojecten.

Wij begrijpen het belang van effectieve lokalisatie die potentiële klanten laat zien dat u hen en hun behoeften begrijpt via uw content – wat kan leiden tot betere conversies, hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer verkoop.

Marketing-vertalingen van hoge kwaliteit brengen uw bedrijf dichter bij uw klanten!

ONTDEK ONZE MARKETING-VERTAALDIENSTEN

Succesvolle communicatie in verschillende talen is een hoeksteen van wereldwijde marketing. Onze vertaaldiensten zijn ontworpen om u teksten van hoge kwaliteit te leveren, zodat uw marketingboodschappen het juiste publiek bereiken en met de juiste toon worden overgebracht. Met onze hulp kunt u reclameteksten publiceren die lezen alsof ze oorspronkelijk in de taal van uw lezers zijn geschreven en die hen op een emotioneel niveau aanspreken – zodat u potentiële klanten kunt bereiken, ongeacht hun locatie of taalvoorkeur.

DE MEEST AANGEBODEN MARKETINGMATERIALEN VAN ONS VERTAALBUREAU SKRIVANEK

In de snelgroeiende zakenwereld van vandaag zijn marketingmaterialen steeds belangrijker geworden voor marketingstrategieën. Om succes in sales te garanderen, zijn nauwkeurige marketing- en reclamevertalingen essentieel. Dit is waar ons professionele vertaalbureau Skrivanek kan helpen. Enkele van de meest voorkomende marketingmaterialen die wij aanbieden zijn:

HEB JE NOG VRAGEN? AARZEL DAN NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.

  BedrijfParticulier

  Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingOverige

  Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingTolkenOverige

  Als u meer dan één bestand wilt uploaden, selecteer dan alle bestanden die u nodig hebt. Upload een document (maximale bestandsgrootte: 20 MB)

  • Brochures, catalogi en online magazines, allemaal in verschillende formaten
  • Zakelijke presentaties, zowel digitaal als op papier
  • Lokalisatie van websites en landingspagina’s
  • Mailings en nieuwsbrieven
  • Bloginhoud, inclusief meertalige teksten en transcreatie
  • Markt- en productonderzoek
  • Namen, slogans en claims
  • Vertalingen van YouTube- en andere video’s
  • Online advertenties voor PPC- en displaycampagnes
  • Beschrijvingen van producten voor online winkels, online reclamecampagnes, enz.
  • Advertorials en persberichten
  • Persadvertenties
  • Berichten voor sociale media
  • TV- en radiospots
  • en andere reclameboodschappen

  Alle marketingteksten hebben één ding gemeen: ze helpen uw bedrijf om producten en diensten uit te leggen, op de markt te brengen en te verkopen. Een professionele marketing-vertaler weet dat het er bij marketing-vertalingen om gaat de doelmarkt in de betreffende moedertaal zo goed mogelijk te bereiken. Bij het vertalen van marketingcontent komt veel meer kijken dan alleen het overbrengen van woorden en zinnen van een brontaal naar een doeltaal.

  WAT KENMERKT EEN GOEDE MARKETINGTEKST?

  Reclame- en marketingteksten zijn niet te vergelijken met andere soorten teksten. Marketing-vertalingen gaan over het vertalen van alle marketingcontent in verschillende talen, zodat bedrijven internationale doelgroepen kunnen aanspreken. Alleen marketing-vertalingen van hoge kwaliteit garanderen het succes van een bedrijf. Goede marketingteksten vertellen boeiende verhalen die aanslaan bij de lezer. Het maken van een perfecte tekst is echter niet eenvoudig en vereist speciale vaardigheden en een uitmuntende schrijfstijl. Er zijn bepaalde kenmerken die een tekst uitstekend maken, zoals een professionele toon, het gebruik van specifieke woorden en technische termen die verband houden met het bedrijf of de branche, en kernzinnen die bepaalde beelden oproepen in het hoofd van de lezer. De tekst moet ook geschreven zijn in een taal en stijl die geschikt is voor het doelpubliek. Met een professioneel geschreven marketingtekst kunnen bedrijven een breder publiek bereiken en hen verder de verkooptrechter in leiden door de kracht van woorden.

  De vertaling van marketingteksten vereist meer dan alleen een conventionele vertaling; er moet rekening worden gehouden met de emotionele component. Alleen door de reclameboodschap van een bedrijf aan te passen en te lokaliseren, kan deze goed worden ontvangen door de doelgroep. Het gaat hierbij niet alleen om het vertalen van inhoud naar een vreemde taal, maar ook om het rekening houden met culturele vereisten en voorkeuren, aangezien deze de manier bepalen waarop mensen boodschappen in verschillende contexten waarnemen. Het maken van een effectieve marketing-vertaling vereist inzicht in zowel wat er wordt geschreven als hoe het wordt ontvangen.

  marketing vertaling skrivanek lokalisatie

  LOKALISATIE

  Toepassing van localisatie is essentieel als u uw communicatie wilt aanpassen aan een specifieke lokale cultuur. Lokalisatie is een van onze kerndiensten en is essentieel in elk marketing-vertaalproces. Alleen door lokalisatie klinken uw teksten natuurlijk voor nieuwe of potentiële klanten, omdat ze zijn aangepast aan de sociale en taalkundige context van het lokale publiek. Onze lokalisatieprojecten zijn gebaseerd op de volgende elementen van uw marketingstrategie:

  • Toon van de communicatie
  • Gebruik van afbeeldingen, lettertypen en kleuren
  • Getalsformaten, eenheden en metingen
  • Menu’s, navigatie, gebruikersinterfaces en meer

  Gelokaliseerde tekst roept een positieve reactie op. Het klinkt heel natuurlijk, alsof het oorspronkelijk in de betreffende taal is geschreven, en dat is precies wat het wil doen om de aandacht van klanten te trekken.

  marketing vertaling transcreatie skrivanek

  TRANSCREATIE

  Dit is een relatief nieuwe taaldienst die twee woorden combineert: Trans(latie) en creatie. Transcreation is veel meer dan een standaardvertaling, omdat het zich richt op tekstschrijvers en de nieuwe boodschappen, slogans en namen die zij bedenken op basis van de oorspronkelijke tekst. Transcreatie is nuttig wanneer er aanzienlijke culturele verschillen zijn die kunnen verstoren wat u wilt overbrengen.

  Dit is bijvoorbeeld bijzonder belangrijk voor de Chinese markt. In het Chinees heeft elke naam een betekenis. Daarom werd bijvoorbeeld het merk “Reebok” vertaald als “Rui bu”, wat “snelle stappen” betekent. Er zijn nog veel meer voorbeelden die laten zien hoe belangrijk transcreatie is.

  Als u ervoor wilt zorgen dat uw merk/product ook in het buitenland goed wordt ontvangen, moet u transcreatie toevoegen aan uw marketingcampagne.

  marketing vertaling seo skrivanek

  WEBSITE-INHOUD

  Aangezien uw website een van uw belangrijkste marketingtools is, is het cruciaal dat elk element correct wordt vertaald en gelokaliseerd. Afhankelijk van de grootte van uw website kan dit een omvangrijk vertaalproject zijn, zeker als u bedenkt hoeveel elementen er vertaald moeten worden:

  • Startpagina en alle subpagina’s
  • Technische elementen zoals metadata en functiebeschrijvingen
  • Contactformulieren, berichten, pop-ups en meldingen die op de website worden weergegeven
  • Juridische documenten, zoals algemene voorwaarden, privacybeleid, enz.

  Een essentieel onderdeel van de vertaling en lokalisatie van website-inhoud is de analyse en overweging van SEO-vereisten. Skrivanek voert ook nieuwe zoekwoordonderzoeken uit om ervoor te zorgen dat het resultaat niet alleen de gebruikers tevreden stelt, maar ook de zoekmachine.

  marketing vertaling trefwoord skrivanek

  ONLINE MARKETINGMIDDELEN

  Tegenwoordig vindt het merendeel van alle marketingcampagnes plaats in de online wereld. Met onze hulp kunt u eenvoudig content maken en promoten voor wereldwijde markten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), public relations (PR), social mediamarketing en contentmarketing, waaronder blog- en gastberichten.

  Marketing-vertaling kan ook worden gebruikt om videomateriaal te vertalen, zoals commercials, introductiemateriaal, how-to video’s, webinars en animaties.

  KAN VERTAALSOFTWARE HELPEN?

  Veel mensen denken dat machinevertalingen zoals Google Translate voldoende zijn voor het vertalen van marketingteksten. Natuurlijk zijn machinevertalingen nuttig, maar er is vaak een menselijke vertaler nodig om de marketingboodschap te vangen en over te brengen.

  Er is zoveel om rekening mee te houden:

  • Culturele nuances
  • De stem van het merk
  • Verschillende schrijfstijlen
  • SEO-vereisten
  • Consumentenvoorkeuren

  Alleen met de hulp van ervaren menselijke vertalers – die met uw marketingteams kunnen werken aan de beste vormen en bewoordingen – heeft u kwaliteitsgarantie en kunt u consumenten wereldwijd aanspreken.

  Wanneer we bij Skrivanek een marketing-vertaling maken, gebruiken we natuurlijk ook vertaalsoftware, zoals CAT-tools, om het werk te stroomlijnen, terwijl we projectgeheugens creëren om de kwaliteit en consistentie te verbeteren en de reeds vertaalde segmenten te behouden.

  ANDERE MARKETING-GERELATEERDE DIENSTEN OM HET GEWENSTE PUBLIEK TE BEREIKEN

  Welk type marketing-vertaling u kiest, hangt af van wat u wilt bereiken en het soort documenten dat u wilt laten vertalen. Skrivanek is uw one-stop shop voor alle marketinggerelateerde vertaal- en lokalisatiediensten, waaronder

  • Vertaling en lokalisatie van websites
  • E-commerce vertaling
  • SEO vertaling

  Ga naar de afzonderlijke subpagina’s voor meer informatie!

  MARKETING-VERTALINGEN: JOUW WEG NAAR EEN WERELDWIJD PUBLIEK

  Als uw marketingmateriaal vertaald moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres! Vul gewoon het contactformulier in en vertel ons over uw marketingstrategieën en uw wensen en vereisten voor uw inhoud. Wij bezorgen u dan een offerte op maat van uw behoeften en uw sector. We hebben ervaring in het leveren van taaldiensten voor tientallen verschillende industrieën en marktsectoren, niet alleen marketing-vertalingen.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  1

  Nous sommes un client très récent. Première traduction très rapide. Nous espérons acquérir une bonne collaboration.

  Poursuivre avec ce même niveau de service et de qualité. Bravo à vous.

  Très satisfait jusqu’à présent !

  Il m’arrive de travailler avec d’autres entreprises par obligation – quand j’ai le choix je travaille avec vous principalement.

  Bonnes traductions, bonne qualité qui, en ce qui nous concerne, est meilleure que celle des bureaux de traduction avec lesquels nous avons travaillé auparavant.

  BIJNA 30 JAAR ERVARING!

  Wij leveren professionele vertalingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

  100+

  talencombinaties

  100%

  van onze klanten zou ons aanbevelen bij anderen

  50+

  vakgebieden

  ONZE TEVREDEN KLANTEN ZIJN ONS VISITEKAARTJE