Scroll Top

Gespecialiseerde Vertalingen: Vertalen Nederlands Oekraïens voor Bedrijven

Vertaalbureau Antwerpen skirvanek ISO-Certifications
badge

Gespecialiseerde Vertalingen: Vertalen Nederlands Oekraïens voor Bedrijven

Vertaalbureau Antwerpen skirvanek ISO-Certifications

Heb je documenten die vertaald moeten worden naar het Oekraïens of een andere taal? Neem vandaag nog contact met ons op, vul het formulier in of maak een afspraak.

    BedrijfParticulier

    Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingOverige

    Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingTolkenOverige

    Als u meer dan één bestand wilt uploaden, selecteer dan alle bestanden die u nodig hebt. Upload een document (maximale bestandsgrootte: 20 MB)

    Hou je niet van formulieren? Bel ons!
    +49 (0)30 280 453 91

    In de wereld van internationale communicatie is het essentieel om nauwkeurige vertalingen te hebben die niet alleen de woorden, maar ook de betekenis en culturele context correct overbrengen. Dat zijn vereisten die een gratis vertaling meestal niet kan bieden. Of je nu juridische documenten, technische handleidingen of marketingmateriaal wilt vertalen van Nederlands naar Oekraïens (of andersom), onze ervaren vertalers staan voor je klaar. Wij helpen bedrijven effectief te communiceren over grenzen heen. Zo ben je niet tot het Engels veroordeeld.

    ONS AANBOD IS OP MAAT GEMAAKT

    Skrivanek heeft een uniek aanbod ontwikkeld dat is afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Ons ervaren team van linguïsten, projectmanagers en consultants doet er alles aan om aan uw taalbehoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat uw projecten soepel verlopen, ongeacht hun omvang of complexiteit. Skrivanek zet zich ook in voor een uitzonderlijke klantenservice tijdens en na elk project. U kunt op Skrivanek rekenen voor een kwaliteitservaring en resultaten die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd.

    Heb je documenten die vertaald moeten worden naar het Oekraïens of een andere taal? Neem vandaag nog contact met ons op, vul het formulier in of maak een afspraak.

      BedrijfParticulier

      Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingOverige

      Gespecialiseerde vertalingBeëdigde vertalingTolkenOverige

      Als u meer dan één bestand wilt uploaden, selecteer dan alle bestanden die u nodig hebt. Upload een document (maximale bestandsgrootte: 20 MB)

      Al bijna 30 jaar vertrouwen grote en kleine bedrijven op ons voor kwalitatief hoogstaand werk, afgestemd op hun behoeften.
      badges FR

      ONZE TEVREDEN KLANTEN ZIJN ONS VISITEKAARTJE

      Waarom Kiezen Voor Ons? 5 Redenen om Onze Vertalingsdiensten te Vertrouwen

      Geavanceerde beveiliging:

      • Wij waarborgen jouw gegevens met ISO 27001-certificering voor maximale vertrouwelijkheid en bescherming.
      • Meer dan 30 jaar ervaring: Een bewezen track record in het leveren van hoogwaardige vertalingen aan bedrijven wereldwijd.
      • ISO-gecertificeerde kwaliteit: Elke vertaling voldoet aan ISO 17100-normen, wat garant staat voor consistentie en nauwkeurigheid.
      • Native professionele vertalers: Gespecialiseerd in specifieke vakgebieden, zoals techniek, recht en marketing, met volledige beheersing van de doeltaal.
      • Transparant prijsbeleid: Geen verborgen kosten, met duidelijke tarieven op basis van het aantal woorden in de brontekst.

      Onze Diensten voor Vertalen Nederlands-Oekraïens

      • Gespecialiseerde vertalingen voor bedrijven:

      Wij bieden professionele vertaaldiensten uit het Nederlands naar het Oekraïens die zijn toegespitst op jouw bedrijf. Of je nu contracten, technische handleidingen, of marketingmaterialen wilt vertalen, bij ons zorgt elke vertaler voor een nauwkeurige vertaling die perfect aansluit bij de zakelijke context.

      • Beëdigd en standaard vertalen:

      Onze vertalers zijn experts in het vertalen van zakelijke documenten, waaronder juridische teksten, technische specificaties, en medische dossiers. Elke vertaling, of het nu eenvoudige zinnen zijn of complexe documenten, wordt met uiterste zorg uitgevoerd. Een vertaler van Skrivanek levert een beëdigde vertaling wanneer dat nodig is, zodat jouw documenten voldoen aan officiële eisen.

      • Vertalen in andere talen:

      Naast Nederlands-Oekraïens bieden wij ook andere talen aan, zoals Engels, Russisch, en Chinees. Wij hebben een wereldwijd netwerk van native vertalers om te voldoen aan al jouw meertalige behoeften.

      • Afbeeldingen en grafische elementen:

      Onze diensten beperken zich niet tot tekst alleen. We vertalen ook documenten met afbeeldingen en grafische elementen, waarbij we ervoor zorgen dat de context en boodschap in alle talen behouden blijven.

      Wat Maakt Onze Vertalingen Uniek?

      Nauwkeurigheid en kwaliteit verzekerd:

      Onze vertalers leveren teksten die nauwkeurig zijn tot op het kleinste detail. Dit geldt zowel voor eenvoudige woorden en zinnen als voor lange, complexe documenten. De vertaalslag wordt gemaakt door native vertalers die de doeltaal perfect beheersen, wat garant staat voor een foutloze en cultureel passende vertaling.

      ISO-gecertificeerde vertalingen:

      Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met ISO 17100-certificering. Dit betekent dat elke vertaling bij ons voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en consistentie.

      Professionele native vertalers:

      Elke vertaling worden uitgevoerd door native speakers van de doeltaal, of het nu gaat om Nederlands-Oekraïens, Russisch of een andere taal. Deze native vertalers hebben uitgebreide kennis van de bron- en doeltaal en zijn experts in verschillende vakgebieden, zoals techniek, recht, en marketing.

      Tools en Technologie voor Efficiënte Vertalingen

      CAT-tools voor consistentie:

      Onze vertalers maken gebruik van geavanceerde tools zoals SDL Trados en Memsource om ervoor te zorgen dat de vertaling consistent is, vooral bij herhalende termen en zinnen. Dit is cruciaal bij het vertalen van complexe zakelijke documenten.

      Woordenboeken en grammatica:

      Wij gebruiken gespecialiseerde woordenboeken om de nauwkeurigheid van de vertaling te waarborgen. Een woordenboek in gratis versie of online translator wordt heft liefst vermeden omdat er dan niemand garant staat voor de kwaliteit. Daarnaast worden alle vertalingen grondig gecontroleerd op grammatica en stijl, zodat de vertaling professioneel en foutloos is.

      Analyse van de brontekst:

      Onze tools analyseren de bron op efficiëntie, en we vertalen elk document in overeenstemming met de context, woordenschat en culturele nuances. Hierdoor worden belangrijke details zoals zinsdelen en karakters correct omgezet, zonder betekenisverlies.

      Waarom Bedrijven Vertrouwen op Onze Vertaaldiensten
      1
      • Nous répondons aux exigences des normes ISO 9001:2015, 14001:2015, 27001:2013, de la norme de traduction 17100:2015 et de la norme de post-édition 18587:2017.
      • Al meer dan 30 jaar bieden wij bedrijven nauwkeurige vertalingen aan die hen helpen internationaal te communiceren. Wij vertalen documenten zoals contracten, juridische overeenkomsten, technische specificaties, en marketingmateriaal.
      • Brede talenkennis: Behalve voor de Oekraïense taal kunt u ook bij ons terecht voor het Engels, Russisch, Chinees en vele andere talen. Onze vertalers zijn experts in hun moedertaal en begrijpen de specifieke nuances van elke taal.
      • Veiligheid en vertrouwelijkheid: Wij behandelen alle documenten met de hoogste mate van vertrouwelijkheid en voldoen aan ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging. Jouw zakelijke documenten zijn bij ons in veilige handen.
      Vraag Vandaag een Offerte aan – Geen Verborgen Kosten
      1

      Wij bieden een transparant prijsbeleid waarbij de kosten worden berekend op basis van het aantal woorden in de brontekst. Er zijn geen verborgen kosten voor gespecialiseerde vertalingen, wat betekent dat zelfs complexe, technische vertalingen worden uitgevoerd voor een eerlijke prijs.Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met professionele vertalingen van Nederlands naar Oekraïens en overige talen.