Het duur niet meer lang voordat de tcworld conference 2018 in Stuttgart haar deuren opent. Van 13 tot 15 november vindt de wereldwijd grootste vakconferentie voor technische documentatie plaats. Hier ontmoetten experts uit de branche elkaar en discussiëren over actuele trends en thema’s.
Skrivanek is als exposant tijdens de beurs natuurlijk weer van de partij. Tot de thema’s van de conferentie van dit jaar horen onder andere: content-strategieën, wettelijke en normatieve eisen, het definiëren en toepassen van terminologie en visueel ontwerp. Als internationaal actief vertaalbureau ondersteunen wij u bij de definitie van optimale vertaalprocessen binnen de context van deze nieuwe ontwikkelingen.
Als u wilt weten hoe Skrivanek bedrijven van elke grootte met succes toegang tot de internationale markten biedt, moet u een bezoek brengen aan onze stand! Profiteer van de kans om door onze medewerkers ter plaatse uitgebreid te worden geïnformeerd.
Dit jaar vindt u ons weer in hal C2 op stand F27.
Alle informatie over uw beursticket en de registratie vindt u op https://tagungen.tekom.de/h18/anmeldung/kostenuebersicht-und-anmeldung/