Skrivanek behoort opnieuw tot de top 50 taaldienstverleners wereldwijd. In de ranking “Who’s Who in Language Services and Technology: 2019 Rankings”, uitgegeven door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau CSA Research, werd Skrivanek als één van de toonaangevende bedrijven binnen de internationale markt voor taaldiensten en -technologieën aangeduid – een branche die 49,60 miljard Amerikaanse dollars waard is. In de regionale ranking van Oost-Europese taalaanbieders staat Skrivanek zelfs op de eerste plaats.
CSA stelde vast dat de markt voor taaldiensten en ondersteunende technologieën van 2018 tot 2019 ca. 6,62% zal groeien, waarbij de 100 grootste taaldienstverleners ca. 20,08% zullen groeien. Het gemiddelde jaarlijkse groeipercentage van de branche in de afgelopen 11 jaar bedroeg 7,76%.
“Overal ter wereld willen mensen informatie in hun eigen taal consumeren. Deze verwachtingen en soms ook de wettelijke eisen vervullen: dat is de drive voor een onmisbare internationale industrie die op basis van internationale en digitale transformatie doorgroeit”, aldus dr. Donald A. DePalma, Chief Research Officer van CSA Research. “Taaldienstverleners en technologie-ontwikkelaars ondersteunen deze internationale ervaring in andere talen en bieden bedrijven, overheden, NGO’s en individuen over de hele wereld belangrijke vertaal-, tolk- en lokalisatiediensten aan.”
Het internationale marktonderzoek van CSA Research omvat de ranking van de 193 grootste taaldienstverleners wereldwijd en per regio.
De geverifieerde en gevalideerde lijst van de grootste 100 LSP’s ter wereld is vrij toegankelijk op https://csa-research.com/More/Global-Market-Study/Top-100-LSPs.
Skrivanek is natuurlijk zeer trots op haar toppositie binnen de regionale ranking en zal er alles aan doen om deze geweldige ranking ook in de toekomst te behouden zonder hierbij onze verantwoording als bedrijf jegens onze medewerkers, het milieu en vooral onze klanten uit het oog te verliezen.